BASES DEL CONCURS DE MESTRES ROMESCAIRES DE CAMBRILS 2015


Organitza: Patronat Municipal de Turisme de Cambrils Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils

Patrocina: Bodegues Torres. La Tarongeta.

Col.labora: Arjau Vela Llatina de Cambrils

Diumenge 10 de maig de 2015 Aquest concurs està adreçat a tota Catalunya i tindrà lloc al Mollet del Rec de Cambrils de les 11 a les 13 hores.

1. MATERIAL NECESSARI L’organització entregarà 1 fogó amb càrrega de gas, cassola de fang de 31 cm aprox, 4 talls de rajada, 2 talls de rap i 2 talls de rèmol, xirles i musclos. El material i condiments necessaris per fer la picada, els haurà de dur el concursant i elaborar-lo en el concurs.

2. DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA La prova consisteix en preparar el plat típic cambrilenc de “Romesco” en el lloc previst del concurs (Mollet del Rec) en un temps màxim de 2 hores.

3. VALORACIÓ DELS RESULTATS. Les puntuacions recauran sobre cadascun dels aspectes següents: color, gust, cocció i presentació.

4. PARTICIPANTS La participación en el concurs es limitarà a un màxim de 25 persones, segons ordre d’inscripció, que s’haurà de fer previamente al Patronat Municipal de Turisme de Cambrils, al passeig de les Palmeres, 1. Es registraran 5 concursants reserva per si algú dels 25 inscrits del concurs es donéssin de baixa durant els dies previs. Si aparegués alguna circumstància no prevista a les bases seria resolta pels organitzadors: Patronat Municipal de Turisme.

5. JURAT El jurat estará composat per: o Sr. Manel Morell (Propietari Restaurant Casa Gallau). o Sr. Joan Pedrell - Jutge de Pau de Cambrils. Propietari Restaurant Casa Gatell. o Sr. Jordi Jardí, Director Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils o Sr. Roger Marcet i Barbé, Director General del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona. Tots els romescos quedaran en propietat de l’organització i s’oferiran com a degustació als assitents al finalitzar el concurs a 3€ el plat/degustació.

6. VEREDICTE El veredicte serà públic i inapel.lable.

7. PREMIS Els tres primers premis rebran un trofeu acreditatiu al.legòric al concurs. Tots els participants rebran un obsequi per la seva participación en el concurs de Mestres Romescaires de Cambrils i els tres primer premis seran: 1er. 300 € en efectiu + 2 entrades de PortAventura 2on. 1 tablet BQ + 2 entrades de PortAventura + lot vins Bodegues Torres. 3er. 1 tablet BQ + 2 entrades de PortAventura

 

Empleni aquest formulari per a completar l'inscripció al concurs.